نکاتی برای جلوگیری ازسقوط اشیا، لیز خوردن و زمین خوردن در محیط کار
نکاتی برای جلوگیری ازسقوط اشیا، لیز خوردن و زمین خوردن در محیط کار
چشمان کارکنان یکی از مهمترین ابزار برای جلوگیری از حوادث است. با استفاده از آنها، کارمندان میتوانند خطرات را شناسایی کرده و گامهای لازم برای جلوگیری از آسیب را بردارند. با این حال، هر ساله هزاران نفر از نیروی کار به علت خطراتی که قابل دیدن نیستند و اشیایی که بر وری آنها میافتند آسیب میبینند. در این مقاله ما شش راهی که یک کارمند برای کاهش ریسک و آسیبهای مربوط به اشیایی که سقوط میکنند میتواند انجام دهد را ارائه کردهایم.
۱. تعیبه هشدارهای لازم
زمانی که در کارگاه مشغول بکار هستید و احتمال سقوط اشیا وجود دارد، آنگاه کارکنان باید علائم هشداری مناسب را هم برای کارکنان و هم برای دیگر افرادی که ممکن است وارد کارگاه شوند تعبیه کنند. یکی از راههایی که برای اینکار وجود دارد شامل اعلام خطرات از طریق لغات وتعبیه تابلوهایی بر روی آنها نوشته «مواظب اشیای در حال سقوط باشید» است. راه دیگری برای حصول اطمینان از ایمنی مهمانان در کارگاهها این است که یک کارمند به عنوان محافظ او قرار داده شود، این شخص باید از نواحی خطر که امکان سقوط اشیا در آن مکانها وجود دارد اطلاع داشته باشد. آن کارمند میتواند مهمان را از میسرهایی که خطر در آنجا کمتر است عبور دهد.
۲. امین سازی بارها
اگر کارمندی نیاز دارد تا باری را به یک سطح بالاتر حمل کند، آنگاه باید اطمینان حاصل شود که به طور مناسب ایمن شده است. در مواردی که یک پالت قرار است حمل شود نوارهای پلاستیکی را میتوان برای جلوگیری از افتادن اشیا استفاده کرد. در هنگام استفاده از نوارهای پلاستیکی باید به یاد داشته باشید که ممکن است پلاستیک به علت گرما بالا کش پیدا کند و باعث شود که بار تکان بخورد. برای بارهایی که سنگین هستند، کارکنان میتوانند از نوارها یا پوشش های فلزی استفاده کنند.
۳. حرکت دادن مناسب بار
زمانی یک بار را دارید حمل ممیکنید، بسیار مهم است که به آن را بالای سر کسی حرکت ندهید. در جاهایی که در سطحی بالاتر قرار دارد و احتمال اینکه از طرق دیگر خالی شده و بریزد وجود دارد، اطمینان حاصل کنید که علام هشدار دهنده باری جلوگیری از ورود کارکنان به بخش پشتی آن و منطقه خطر نصب شدهاند، آنها در جلولگیریر ورود کارکنان به منطقه بار کمک میکنند. اگر امکانپذیر بود، حملیات انتقال بارهای سنگین را در ساعاتی که افراد کمتری حضور دارند انجام دهید.
۴. کارگاه را تمیز نگاه دارید
ابزارها و ضایعات دلایل اصلی افتادن اشیا هستند. برای کاهش این رسیک، لازم است تا کارمندان از مرتب و تمیز بودن نواحی کاری اطمینان حاصل کنند. زمانی که یک کار با یک ابزار توسط شخصی به پایان رسید، باید آن را در منطقه نگهداری آن به طور مناسب قرار دهد، اگر یک آلودگی توسط شخصی رخ داد یا ضایعاتی ریخت، نیاز است تا به سرعت آنها را تمیز کند.
۵. کنترلهای مدیریتی
کنترلهای مدیریتی یکی از راههای بسیار خوب باری جلوگیری از افتادن اشیا در کارگاه است. مثالهای این نوع کنترل شامل نصل تابلوها در مناطقی است که کارهای بالابری انجام میشود یا نصب داربست برای جولگیری از افتادن اشای از لبهها، استفاده از نوارها در مناطق نگهداری برای جلوگیری از افتادن مواد، استفاده از تورها برای گرفتن اشیایی که میافتند، قرار دهی فنسها یا دیگر موانع برای جلوگیری ورود کارکنان و مهمانی به مناطق خطر و زمانبندی کارها به طوری که تعداد افراد حاظر در زمان کارهای پر خطر حداقل باشد.
۶. تجهیزات ایمنی
زمانی که تمامی راهکارهای قبلی فایده نداشته باشد، اخرین چیزی کمک خواهد کرد تجهیزات ایمنی است. هر کسی که قرار است وارد یک منطقه با پتانسیل خطر سقوط اشیا شود باید کلاه ایمنی و کفش ایمنی بپوشد. هردوی اینها تجهزاتی هستند که باید قبل از استفاده از لحاظ درست بودن و اندازه بودن بررسی شوند. همه کارفرمایان باید برای کارمندان خود تجهیزات ایمنی شخصی تهیه کنند.
شرکت راستینکار با تجربه ای بیش از ۶۰ سال در زمینه محصولات، قطعات و تجهیزات هیدرولیک و پنوماتیک (خدمات عرضه، مونتاژ، بازرسی و نگهداری) همواره آماده ارائه خدمات مشاوره به مشتریان خود است. خواهشمند است برای دریافت مشاوره و قیمت گیری با ما تماس (۰۲۱۳۳۹۹۱۸۵۲ – ۰۲۱۳۳۹۷۶۵۳۰ – – ۰۲۱۳۳۹۷۶۵۳۱) حاصل فرمایید یا در تلگرام با استفاده از شماره ۰۹۱۹۸۱۶۱۶۹۲ به ما پیام ارسال نمایید (کانال تلگرامی ما:telegram.me/rastinkar )
نوشته های متبط
Submit a Review